Batterijen

We hebben een assortiment batterijen en laders waarmee het gebruik van seksspeeltjes urenlang door kan gaan. In onze webshop kun je de batterijen en laders kopen, tegelijkertijd met de gewenste seksspeeltjes! Zo bent u verzekerd van de juiste batterijen voor de toys. Het assortiment bevat onder andere laders, AA batterijen, AAA batterijen, knoopbatterijen en grote blok batterijen.

Batterijen kunnen worden onderverdeeld in oplaadbare en niet-oplaadbare. Beide typen worden veel gebruikt. Een oplaadbare batterij (eigenlijk: accumulator of kort, accu) kunnen worden opgeladen door er een batterijlader op aan te sluiten. Waarbij de wegwerpbatterij is bedoeld om eenmalig te worden gebruikt.

Milieu

Batterijen zijn schadelijk voor het milieu. Daarom moeten lege batterijen, niet bij het gewone afval worden gegooid, maar ingeleverd als klein chemisch afval of bij een inzamelpunt voor batterijen.

Trivia

  • Volgens een schatting van de Stichting Batterijen liggen er in Nederland ruim 85 miljoen lege batterijen in laatjes en kasten.
  • Als een apparaat lang niet wordt gebruikt moeten de batterijen er worden uitgehaald. Er bestaat een kans dat ze gaan 'lekken', waardoor het apparaat kan worden vernield door onherstelbare corrosie.