Parfums (Feromonen)

De parfums (feromonen) in het assortiment van Coochie geven een onzichtbare aantrekkingskracht. Door iemand zijn lichaamsgeur krijgen we, vaak onbewust, een ‘speciaal’ gevoel voor een persoon. Door deze parfums stimuleer je het natuurlijke verlangen. Van nature hebben mannen een muskusachtige lucht, terwijl vrouwen van nature een zoete en verfijnde lucht verspreiden.


Wat zijn feromonen?

Feromoon is afkomstig uit het Grieks en betekend gedragen of stimuleren. Het zijn kleine moleculen (stoffen) die mens en dier kunnen afscheiden. Meestal word dit afgescheiden via de huid, vaak op de warmere plekken of via het haar. Feromonen kunnen al effect hebben bij het inhaleren van een kleine hoeveelheid. Bij mensen en zoogdieren beïnvloeden deze geuren de seksuele communicatie.


Als we dit zelf aanmaken, waarom kopen?

Het meeste wat mensen ’s ochtends doen is douchen en het gebruiken van deodorant. Onze eigen lichaams-chemie wordt gemaskeerd. Daarnaast dragen we ook nog over 90% van onze huid kleiding, waar normaal juist de feromonen worden vrijgegeven aan de lucht. Recent onderzoek heeft aangetoond dat door de jaren heen onze natuurlijke feromonenproductie geleidelijk verminderd. Dit heeft er ook mee te maken dat er steeds meer sociale aspecten een rol spelen bij het kiezen van een partner.

Als u deze parfums (feromonen) gebruikt, vervang je eigenlijk de feromonen welke je weg heeft gewassen, verborgen hebt onder je kleding of gewoon hebt verloren.

Lees meer