Penisvergroting

Door het gebruik van penis verlengende producten kan de penis groter worden wat resulteert in aangenamere seks. Het gebruik van crèmes of pillen is echter geen garantie. Wij adviseren dit in combinatie te doen met oefeningen. Dit kan bijvoorbeeld in combinatie met een penispomp of stretcher. Dit kan echter ook prima zelf, zonder hulpmiddelen.


Voorbereiding Oefeningen

Het is altijd verstandig je penis eerst op te warmen. Het is hetzelfde als bij het trainen van andere lichaamsdelen. Hoe kun je de penis het makkelijkst opwarmen? Meest handige is een sok vullen met ongekookte rijst, vul de sok tot de helft en warm deze op in de magnetron voor 30 tot 90 seconden. Leg de verwarmde sok rond je penis gedurende 5 tot 10 minuten. Ook het gebied rond je schaambeen kun je het beste verwarmen. Een goede andere manier is het nemen van een warme douche of warm bad.


Stretchen

Stretchen maakt je penis langer en dikker. Het stretching is het meest effectief als je het in alle richtingen doet. Waardoor de lengtetoename wordt gemaximaliseerd. Alleen wanneer je je penis wilt rechtzetten zal je moeten strekken in slechts één richting. Wanneer je penis een bocht maakt naar links, zal je moeten strekken naar rechts. Stretching klinkt pijnlijk, maar dat mag het nooit zijn. Het is mogelijk een gevoel te krijgen van een beetje gevoelloosheid of vermoeidheid, maar zodra je pijn voelt, moet je stoppen totdat deze weer normaal voelt.

Lees meer