Sperma Verbeteren

Met een sperma verbeteraar kun je zoals de naam al zegt het sperma verbeteren. Hier kunnen verschillende redenen voor zijn. Misschien wil je de smaak verbeteren of de hoeveelheid bij ejaculatie. Met verschillende producten in ons assortiment word dit mogelijk.


Wat kun je met de producten?

Hieronde staan de drie belangrijkste opties uitgelegd.


Vruchtbaarheid verhogen

Ingrediënten zoals Vitamine C, Zink en foliumzuur staan erom bekend dat ze de vruchtbaarheid van de man kunnen vergroten. Uit een studie onder ruim 200 mannen is zelfs gebleken dat de gezonde spermacellen met 74% toenam na een periode 26 weken van zink en foliumzuur slikken. Het beste voorbeeld dat beide ingrediënten bevat is de Sperma Enhancer van Coolman.


Smaak verbeteren

Als je partner je zaaf wil slikken is het niet raar om stil te staan bij de smaak van je zaad. De smaak van het sperma heeft veel te maken met voeding. Een man die rookt en veel koffie drinkt zal een bittere smaak sperma hebben, terwijl een man die veel zoete vruchten eet juist een zoetere smaak heeft. Met Yummy Cum van Cobeco Pharma hoef je hier minder bij stil te staan.


Meer zaad produceren

Als je vooral meer zaad wilt creeëren kunnen deze producten daarbij helpen. Wanneer je meer zaad produceert, zal je orgasme ook heftiger zijn. Ook zorgt het direct voor een betere kwaliteit door toevoeging van zorgvuldig gekozen vitamines.