Toyreinigers

Toyreinigers worden gebruikt voor het reinigen van sekstoys na gebruik. Het is enorm belangrijk om je speeltjes altijd te reinigen voor een hygiënisch en veilig gebruik. De sekstoys blijven tevens in een zeer goede conditie door deze regelmatig te reinigen. De toyreinigers verwijderen eventuele bacteriën die op de sekstoys terecht komen. Voor hygiënisch schone speeltjes hebben wij diverse reinigers te koop, zowel spray, gel als schuim om jouw speeltje te reinigen.


Gebruikstips:

Lees op het etiket van de reiniger wat je moet doen. Zoals het wel of geen gebruik van water of het wel of niet schoonvegen van je toy. Indien er vermeld word het product “aan de lucht laten drogen” mag je absoluut geen föhn gebruiken. Hiermee kussen bacteriën meekomen en vooral: hitte tast het materiaal van je speeltje aan waardoor het kan scheuren. Gewoon even geduld hebben is dus gewoon het beste.


Altijd reinigen na gebruik:

Na ieder gebruik is het verstandig je speeltje te reinigen. Met water én - of - alléén met een toyreiniger (dus niet alleen water). De toyreinigers bevatten antibacteriële stoffen. Het zorgt ervoor dat je speeltje wordt gereinigd van achtergebleven lichaamsvloeistoffen. Je speeltje is schoon voor het gebruik de volgende keer en de reiniger zorgt dat het materiaal goed blijft. Water spoelt alleen het oppervlak schoon van zichtbare vloeistoffen.