Wat zijn condooms op maat?

Veel mensen realiseren zich bij het kopen van condooms niet dat er verschillende maten zijn en dat dit behoorlijk invloed heeft op het gevoel tijdens een vrijpartij en niet te vergeten de veiligheid! Hier vind je alle condooms met een specifieke maat, zodat je gemakkelijk een type vind met de juiste pasvorm.

Voor wie zijn deze condooms?

Eigenlijk zouden alle mannen hun condoom maat moeten weten. In de eerste plaats omdat de juiste maat bijdraagt aan de veiligheid. Een te groot condoom kan namelijk afzakken en een te klein condoom kan scheuren. Niet geheel onbelangrijk is dat ook de vrijpartij een stuk lekkerder is wanneer je een goed passend condoom gebruikt.

Hoe bepaal je jouw condoom maat?

Om de juiste maat te bepalen, heb je een meetlint nodig. Hiermee meet je de omtrek van je penis ongeveer halverwege de schacht. Het gaat bij condoom maten voornamelijk om de omtrek en iets minder over de lengte. Doordat je een condoom niet perse helemaal af hoeft te rollen is het minder erg als je penis korter is dan de maximale lengte van het condoom.

Via deze link vind je een handig schema.

Condooms op maat kopen & online bestellen: Altijd veilig & discreet

Welke condooms je ook wilt kopen, bij ons ben je verzekerd van veilige betaalmethoden zoals iDeal en Creditcard. Je kunt ook rekenen op onze discrete en anonieme afhandeling van jouw bestelling. Heb je hulp nodig? Onze klantenservice zit klaar om jou te helpen met het online bestellen.

Condooms op maat aanbieding & sale: Goedkoop & Voordelig

Vind alle actuele aanbiedingen voor de goedkope en voordelige keuze in condooms op maat in onze sale pagina. Te koop met hoge kortingen gedurende acties.