Latexvrije condooms

Wat zijn latexvrije condooms?

Dit zijn condooms zonder latex en rubber. De meeste condooms worden gemaakt van latex, deze condooms zijn speciaal gemaakt voor mensen met een latex- of rubberallergie. Mensen met een rubber- of latexallergie krijgen nadat ze in contact zijn gekomen met latex of rubber een allergische reactie. Bij een milde reactie zijn de symptomen voornamelijk een rode en jeukende huid en of zwellingen. Ook kunnen de ogen gaan prikken/tranen en kun je last krijgen van een loopneus. Symptomen bij een ernstige allergische reactie zijn benauwdheid, misselijkheid en duizeligheid. In het ernstigste geval kan het leiden tot een anafylactische shock.

Hoe gebruik je latexvrije condooms?

De condooms worden op dezelfde manier gebruikt als andere condooms. Ze zijn uiteraard voor eenmalig gebruik en kunnen na gebruik worden weggegooid.

Latexvrije condooms kopen & online bestellen: Altijd veilig & discreet

Welke condooms je ook wilt kopen, bij ons ben je verzekerd van veilige betaalmethoden zoals iDeal en Creditcard. Je kunt ook rekenen op onze discrete en anonieme afhandeling van jouw bestelling. Heb je hulp nodig? Onze klantenservice zit klaar om jou te helpen met het online bestellen.

Latexvrije condooms aanbieding & sale: Goedkoop & Voordelig

Vind alle actuele aanbiedingen voor de goedkope en voordelige keuze in latexvrije condooms op onze sale pagina. Te koop met hoge kortingen gedurende acties.