Betaalmethoden

Hoe kunt u betalen?

Bij bestellingen op dekbeddenvoordeel.nl kan op de volgende manieren worden betaald: via Overboeking, iDeal, PayPal of Mistercash.


Overboeking

U kunt het bedrag overmaken naar onze bankrekening. Vermeld hierbij uw klantnummer en bestelnummer. De bestelling wordt verstuurd als het bedrag op onze rekening in bijgeschreven.
IBAN: NL51RABO0348014961
BIC Code: RABONL2U
Ten name van: Your Webshop Company


iDEAL (alleen Nederland)

Met iDEAL kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk online uw bestelling afrekenen. U rekent af in de vertrouwde internetbankieren-applicatie van uw bank. Wanneer u toegang hebt tot internetbankieren bij uw bank, kunt u direct gebruik maken van iDEAL, zonder verdere aanmelding.


Paypal

PayPal zorgt ervoor dat consumenten en bedrijven met behulp van enkel een e-mailadres, veilig en gemakkelijk online betalingen kunnen ontvangen en verzenden. Het netwerk van PayPal is op de bestaande financiële infrastructuur van bankrekeningen en creditcards gebouwd en vormt zo een wereldwijd betaalsysteem.


Mistercash

Mistercash wordt een steeds populairdere manier van betalen in België. Het gebruik ervan is dan ook eenvoudig, snel en vooral veilig en betrouwbaar. Als u ook gebruik wilt gaan maken van Mistercash kunt u dit aanvragen bij de bank waar u bankiert.