Verzenden & retourneren

Discrete verzending en neutrale verpakking

Coochie verzend snel en anoniem naar uw adres. Al onze bestellingen worden verpakt in een neutrale verpakking waar geen naam of logo van Coochie op staat. Op de doos staat geen enkele informatie waaruit af te leiden is wat de inhoud van het pakket is.

Uw order wordt verstuurd naar het door u opgegeven adres. Mocht er op het moment van de bezorging niemand aanwezig zijn worden onze pakketten niet bij de buren afgeleverd. De pakketdienst laat een bericht achter en zal de volgende werkdag de bestelling opnieuw aanbieden.


Verzendkosten:

Nederland: De verzendkosten zijn €4,95 bij bestellingen onder de €50,-, bij bestellingen boven dit bedrag betaalt u geen verzendkosten.
België: De verzendkosten zijn €4,95 bij bestellingen onder de €50,-, bij bestellingen boven dit bedrag betaalt u geen verzendkosten.
Duitsland: De verzendkosten zijn €4,95 bij bestellingen onder de €50,-, bij bestellingen boven dit bedrag betaalt u geen verzendkosten.


Verzendmethodes:

PostNL (Nederland & België) bezorgt uw bestelling overdag op het door u aangegeven afleveradres. Bent u niet thuis als de bestelling bij u wordt aangeboden dan zal de PostNL-medewerker een kennisgeving bij u in de bus achterlaten met daarop waar en wanneer het pakket opnieuw aangeboden wordt. Het pakket zal niet worden afgeleverd bij uw buren.
DHL (Duitsland) bezorgt uw bestelling overdag op het door u aangegeven afleveradres. Bent u niet thuis als de bestelling bij u wordt aangeboden dan zal de DHL-medewerker een kennisgeving bij u in de bus achterlaten met daarop waar en wanneer het pakket opnieuw aangeboden wordt.


Levertijden:

Binnen enkele minuten ontvangt u van ons een orderbevestiging per e-mail. De levertijd voor het pakket is afhankelijk van de door u gekozen betaalmethode, de specifieke levertijd die vermeld staat bij het door u bestelde product en onze voorraad.

iDeal, Paypal en Bancontact/Mistercash: uw order wordt verzonden binnen de aangegeven tijd bij het artikel. Indien op voorraad en vóór 21:00 besteld heeft u de bestelling de volgende dag in huis.
Bankoverschrijving: de levertijd bedraagt 2 tot 5 dagen. Dit omdat het verwerken van de transactie door de bank enige tijd in beslag neemt.


Retourzendingen:

1.1 Kan ik een product retourneren?

Bent u niet tevreden met uw aankoop? Bij Coochie kunt u een artikel binnen 14 dagen ruilen of retourneren.
Het is wel van belang dat het product compleet, onbeschadigd en in de onbeschadigde verpakking wordt teruggestuurd. Het product inclusief verpakking moet nog intact zijn.

Let op: De volgende artikelen kunnen, indien de verpakking niet meer gesealed is, in verband met hygiëne niet worden geretourneerd: Alle sextoys, glijmiddelen en crèmes.

Procedure ruilen / retourneren
Wanneer u een product wilt ruilen of uw geld terug wilt, neem dan ten alle tijden contact op met ons. Wij sturen u een mail met de desbetreffende instructies.
Download herroepingsrecht formulier.

2.1 Ik kan het product niet op de website vinden?

Heeft u interesse in een product wat niet op de website vermeld staat? Neem gerust contact met ons op. Vele erotische artikelen kunnen wij leveren ook al staan deze niet op de site.